Arkadaşını görmek için eski model otomobiliyle Almanya'dan Sakarya'nın Söğütlü ilçesine gelen Yaşar Turgut, Trabzonspor sevgisi yüzünden otomobilini takımının renklerine boyattı.

Takımına ve memleketi Trabzon'a olan sevdasını göstermek için eski model aracının iç döşemeleri dahil dış boyasını bordo-mavi renklere boyatan Turgut, her gittiği ülkede Trabzonsporlu taraftarların ilgisiyle karşılaşıyor. Bordo-mavi renklere boyanmış otomobili gören vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.

50 yılı aşkın süredir Almanya'da çalışan Turgut, arkadaşını ziyaret etmek için otomobiliyle Sakarya'nın Söğütlü ilçesine geldi. Burada bir süre arkadaşıyla sohbet eden Turgut, daha sonra memleketi Trabzon'a hareket etti.

Yaşar Turgut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar birçok ülkeyi gezme imkanı bulduğunu belirterek, "Memleketimin hasreti, tabii bir de Trabzonspor'un aşkıyla dünyaca tutulan eski bir model aracımı iç döşemeleri dahil dış boyasını takımımın renklerine boyattım. Aracıma Trabzonspor bayrağı da yaptırdım." diye konuştu.

Söğütlü Belediyesinde çalışan arkadaşıyla dostluklarının çok eskiye dayandığını belirten Turgut, "Almanya'ya geldiklerinde sağ olsun, hep ziyarette bulunuyordu. Bugün de ben kendisini ziyaret etmek istedim. Burada yorgunluğumuzu attık, kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.