Trabzonspor, Galatasaray'la anlaşma yaparak sarı-kırmızılılardan gelecek 2 milyon Euro'nun bankalara gitmesini engelledi.

Ekonomik açıdan birçok sorunla mücadele eden Trabzonspor, nakit sıkıntısını kredi yoluyla çözdü. Burak Yılmaz’ın Çin’e transferinden pay alması gereken Karadeniz ekibi, farklı bir yola giderek önemli bir kazanımı kaybetmedi.

2 MİLYON EUROYU KURTARDILAR

Trabzonajans sitesinde yer alan haberde, bordo-mavili kulübün Burak’ın transferinden gelecek 2 milyon euro için Galatasaray ile özel bir anlaşma yaptığı belirtildi.

Paydan alması gereken miktarı hemen istemeyen Trabzonspor, ilk olarak kredi çekip kulübün borçlarından oluşan temlik ve ipotekleri kaldırdı.

PARA TRABZON'UN KASASINA GİRDİ

Birçok temliğin kaldırılmasından sonra 2 milyon euroluk pay, bordo-mavili kulübün kasasına girdi. Mecburen böyle bir anlaşmaya giden Karadeniz temsilcisi, aksi takdirde hakkı olan parayı banka ya da borçlu şirketlere bırakmak zorunda kalacaktı. 

BAŞKAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Başkan Muharrem Usta’nın olumlu bir gelişme olarak gördüğü bu durum konusunda, “Galatasaray’dan 2 milyon euronun yakında kulübümüze intikali olacak. Bu noktada herhangi bir sorun yok” müjde vermesi de dikkat çekti. Burak 8 milyon euroya Çin’e gitmişti.