61SAAT-Trabzonspor'un Gaziantepspor'a 1-0 yenildiği karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa ropörtaj vermesi gereken Trabzonporlu futbolcular bir hayli gecikti. Futbolcuların ekrana gelmelerinin gecikmesi üzerine yayında Trabzonspor'un soyunma odasında toplantı yapıldığı şeklinde yorumlar yapıldı.
Stadın ışıklarının sönme ve maçın pozisyonlarının tekrar tekrar geldiği ekranda Trabzonspor eski Futbolcusu Hamdi Aslan, Bordo-Mavili takımı yorumlayarak bu galibiyetten Teknik Direktör Şenol Güneş'in direktifleri ile başarılı çıkabileceğini kaydetti. Aslan, soyunma odasında yapılan toplantıyla ilgili olarak, "Özel ve önemli şeyler olduğunu düşünüyorum. Yoksa Şenol Hoca bu kadar kalmazdı soyunma odasında" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in talimatıyla soyunma odasında yapılan toplantıda kötü gidişe alınacak tedbirlerin ve sıcağı sıcağına oyuncuların yaptıkları hataların bir değerlendirmesinin yapıldığı vurgulandı.

Toplantının bitmesinin ardından konuşan Celustka,
"Üzgünüz istediğimiz gibi oynayamadık. Yazık oldu bu mağlubiyet. Belkide Avrupa'dan sonra belirli bir yorgunluk ortaya çıktı. Onunda bir etkisi olmuş olabilir. Sonuç değişmedi üzgünüz" dedi.

Bamba ise;
"Kötü bir gece geçirdik. Rakibe mutlaka saygı duyuyoruz ama kazanmamızg ereken bir maçtı. Büyük hedeflere oynuyorsak butür kayıplardan sonra ayağa kalkmamız gerekiyor. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip ayağa kalkacağız" dedi.

Sapara:
Zor bir maçtı. Zor olmasına rağmen oyuna iyi başlamıştık ilk 20 dakika iyi gittik Ama sonra oyunu kaybettik. Gerektiği kadar koşamadık. Gaziantepspor'daister estemez baskı yemeye başladık. Golü yedikten sonra sorun başladı. Golü yedikten sonra tekrar arayağa kalmamız gereken bir maçtı. Pozisyonlarda bulduk ama değerlendiremedik.

KAYNAK: 61SAAT.COM