61SAAT HABER SERVİSİ- Tahkim Kurulu Trabzonspor7un yaptığı itirazları reddetti. Bordo-Mavililer hem saha olayları hem de kulübün resmi sitesinden hem yönetim kurulu hem de Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarıyla PFDK tarafından çeşitli cezalara çarptırılmıştı. 

Bordo-Mavililer saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alırken ayrıca çeşitli para cezaları ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na da 60 gün hak mahrumiyeti cezası verilmişti.

Tahkim Kuruluna bu cezalarla ilgili itirazda bulunan Trabzonspor'un 'Harç' olarak yanlışlıkla fazladan 2 bin TL yatırdığı ortaya çıktı. Bu durumu kararının ardından açıklamalarına not düşerek belirten Tahkim Kurulu burada ilginç bir ifade kullandı.

Kullanılan ifade de , "Fazla yatırıldığı anlaşılan 2.000.-TL harcın talep halinde TRABZONSPOR A.Ş.'ne iadesine" kaydedildi.
Ancak buradan talep halinde kısmı ise bir hayli ilginç. Fazladan yatırılan parayı iade etmek yerine Trabzonspor'un bu noktada talebini bekleyen Tahkim Kurulunun tavrı garipsendi.