Şike soruşturması sonrasında tutuklanan ve yaklaşık 1 sene cezaevinde kaldıktan sonra suçlu bulunarak salıverilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Ntvspor’da yayınlanan ve şike sürecinde Yıldırım’a verdiği destekle bilinen Rıdvan Dilmen’in de yorumcu olarak yer aldığı programa katılacak olması başta Trabzonspor taraftarları olmak üzere, temiz futbol isteyen futbolseverlerden büyük tepki aldı.

Bu programı protesto eden taraftarlar, şikeden suçlu bulunan birinin bir spor programına katılmasından dolayı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Ntvspor’u arayarak, faks göndererek tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlar, suçluların televizyonlarda böyle rahat bir şekilde çıkıp konuşmasının toplumu gerdiğini, çocuklara kötü örnek olduğunu ifade ettiler.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Protestoların sosyal paylaşım sitelerine de taşınmasıyla tepkiler çığ gibi artıyor. Şike davasında Aziz Yıldırım’ın suçlu bulunması durumunda yorumculuğu bırakacağını açıklayan Rıdvan Dilmen’e yoğun eleştiriler yapılıyor. Yorumculuğu bırakmayan Rıdvan Dilmen’in Aziz Yıldırım'ı programa konuk etmesi ise skandal olarak değerlendiriliyor. Sosyal paylaşım sitelerinde, Ntvspor taraflı yayın yapmakla suçlanıyor, ve şike sürecinde suçluların yanında yer aldığı iddia edilerek, protesto ediliyor.