Trabzonspor’un 26 Nisan Cumartesi günü Gaziantepspor ile oynayacağı müsabaka öncesi Bordo-Mavili Kulüp Passolig uygulaması için basın toplantısı düzenliyor.

Şiddeti Önlemek İçin

26 Nisan Cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasıyla birlikte, Trabzonspor tribünlerinde PASSOLİG dönemi başlıyor. 6222 no’lu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarında elektronik kart ve elektronik bilet uygulaması başladı.

Özel Fırsatlar

Kulüpten yapılan açıklama şöyle; “Kadın ve çocuk taraftarlarımız PASSOLİG Kartlarına ÜCRETSİZ biletlerini tanımlayarak maça girecek, aynı zamanda da PASSOLİG’in benzersiz kampanyalarından yararlanmaya başlayacak. Passolig kartınızla size özel tüm bu fayda ve fırsatlardan yararlanırken, yapacağınız her harcama ile Trabzonspor’umuza maddi destekte bulunacaksınız. Passolig Kartınızı hemen alabilmek için www.passolig.com.tr adresinden başvurunuzu yapın hem Gaziantepspor maçında tribündeki yerinizi alın hem de fırsatlardan hemen yararlanmaya başlayın. Alacağınız kartlar 2014-2015 sezonunun sonuna kadar geçerli olacaktır.”

PASSOLİG TANITIM TOPLANTISINI CANLI OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.