Trabzonspor’da Olağan Genel Kurul'u seçimi gün geçtikçe yaklaşırken, seçimin şu sıralarda olmasını isteyen yönetimin yanında, biran önce olmasını isteyenle muhalefet de var.
Mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta’nın aday olması beklendiği seçimde, adaylar kulüp başkanlığı için yarışacak. 
Peki Trabzonspor taraftarı kimi ve neden istiyor? Yarı taraftarın gitmesini yarı taraftarın kalmasını ve yarı taraftarın ise tuttuğunu koparacak bir başkanı istiyor. Bakalım Trabzonsporlu taraftar başka neler demiş... İşte o röportaj...

61SAAT-RÖPORTAJ 
Ayşegül KUM / Alperen AYAZ


Vedat Uzuner / Darbe Gibi...
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçim olmadan, yani bir darbe gibi algılanacak bir gidişe karşıyım. Seçim olacaksa geleceklerde aday olacaklardan başarılı olan, ipi göğüsleyen, delegenin gönlünü kazanan ve projeleriyle delegeyi inandıran kişi gelsin...

Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi / Oldukça iddaalı konuşuyor ve çabalıyor...

Bence İbrahim Hacıosmanoğlu kalmalı çünkü Fenerbahçe olayları için oldukça çabaları var ve oldukça da iddialı konuşuyor. Tabi bunun yanında kupamızı alabilirse daha iyi olur çünkü kupamızı almamız gerekiyor. 

Fatih Mahallesi Esnafı / Bir Kuruş Fayda...

Bugüne kadar başarılı bulmadığımdan dolayı gitmesinden yanayım. Yerine gelecek olan kim olursa olsun eğer Trabzonspor'a bir kuruş faydası oluyorsa gelsin.

Ufuk Kum / Benim Oy Hakkım Yok Ama...

Benim oy hakkım yok ama  üyelerin delegelerin tercihi kimi seçerse o kişi olacak. Ancak vaadetlerini yerine getirmedi, kupa bize gelmedi.
Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi / Gitmeli...

Hacıosmanoğlu gitmeli çünkü, Trabzonspora geldi herşey siyasete karıştı. Bize kupayı getireceğim diye vaat verdi ama kupayı getirmedi.
Yasin Aydın / Trabzon insanının kişiliğini yansıtıyor...

İbrahim Hacıosmanoğlu kalmalı çünkü duruşu ve karakteri ile Trabzon insanının kişiliğini yansıtıyor. Diğer adayların eğer Trabzonspor'a başarı kazandırıp başarılı olabiliyorlarsa gelebilirler. Gelecek olan kişinin ya da Hacıosmanoğlu'nun bize kupamızı getirmesi gerekiyor.
Necati Kum / Yeni Kan Lazım Bize...

İbrahim Hacıosmanoğlu iyi bir başkan yaptığı işler güzel ancak başarılı olmadığı zaman kalması biraz sakıncalı oluyor. Yani değişiklik olursa ve başarılı olursa çok güzel olur ve memnun oluruz.