Trabzonspor"un Taraftar Yasağı Kalkıyor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a kendi sahasında verdiği 4 maç seyircisiz oynama cezası bu hafta kalkıyor.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a kendi sahasında verdiği 4 maç seyircisiz oynama cezası bu hafta kalkıyor.

2011-12 sezonunda Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada taraftarların neden olduğu kötü tezahürat nedeniyle PFDK tarafından verilen 4 maç seyircisiz oynama cezası Cuma günü Kasımpaşa ile oynanacak maç ile kalkacak. 2012-13 sezonunun 7. haftasında kendi sahasında ilk defa erkek taraftarın önüne çıkacak olan bordo-mavili ekip, Kasımpaşa maçında taraftarın yüzünü güldürmek istiyor.

'BİLETLER SATIŞA SUNULDU'

Trabzonspor bu sezon ilk kez sahasında erkek taraftarların önüne çıkacağı Kasımpaşa maçının biletleri satışa sunuldu. İlk gün sadece Taraftar Kart sahiplerinin alabileceği biletlerin kale arkası 20, maraton 45, kapalı kenar 65, kapalı orta 90, VIP 200, VIP Özel 500, misafir seyirci tribünü biletlerinin 45 liradan satışa sunulacağı öğrenildi.

'KAZAKİSTAN TAKIMI İLE DOSTLUK MAÇI'

Trabzonspor, Kazakistan'ın Karaganda takımı ile dostluk maçı yapacak. Karadeniz temsilcisi, 15-18 Ekim tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak Türk Dünyası Mühendislik ve Şehircilik Kurultayı etkinlikleri çevresinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maç oynanacağı belirtildi.