61SAAT SPOR SERVİSİ-AVUSTURYA-TAYFUN ÇÖPÇÜ-Trabzonspor'un Avusturya kampında basın açıklamasında konuşan Özer Hurmacı'nın açıklamları Trabzonsporlu taraftarların yüreğine su serpti.

Hocanın tercihlerine ve açıklamalarına futbolcu olarak her ortamda kabul edilmek zorunda olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, Trabzonsporluluğu ile de dikkat çekti.

Trabzonspor'da kalacak mısınız? sorusuna 'Bonservisim alınacak. Kasımpaşa maçında da oynamak istiyorum. Buradan başkana söylemiş olayım" cevabını vermesi Trabzonspor'da uzun süre oynamak istediği gerçeğini ortaya koydu.

Ayrıca, taraftarlara da seslenen Hurmacı, "Bu takım bizim. Bu takıma biz sahip çıkacağız. Taraftarların baskı büyük bizi de etkiliyor. Ancak bu takım Trabzonluların, Trabzonspor severlerinin. Bende bir Trabzonspor çocuğu olarak taraftarımızdan bize destek çıkmalarını istiyoruz" dedi.

Her ortamda Trabzonsporluluğunu dile getiren Özer Hurmacı, önümüzdeki senelerde takımın ağabeyi olabilecek açıklamalarda bulunması spor yazarları tarafından takdir topladı.