Trabzonspor Taraftalar Derneği Bekir Kodalak ve bir grup taraftar Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzeledi. Sivasspor maçında meydana gelebilecek olaylara dikkat çekmek için düzenlenen tolantıda konuşan Kodalak, taraftarların kendilerine TFF seçimleri için ilettikleri serzenişlere de dikkat çekti.
Taraftarların TFF seçimlerinde Trabzonspor yönetiminin Beşiktaş eski Başkanı Yıldırım Demirören'i desteklemesini kendilerine şikayet ve serzenişlerle ilettiklerini ifade eden Kodalak, "Trazospor taraftarı bugün susuyorsa büyüklüğünden susuyordur. TFF Genel Kurulunda sayın başkanımızın Yıldırım Demirören'i neden desteklediği hala anlamamış bulunmaktayız. Bunun neticesinin ne olacağnı merakla beklemekteyiz. Trabzonspor taraftarları 27 şubat tarihini bir not olarak bir kenara düştü
Eğer başkanımızın dediği gibi biz karlı çıkacaksak Başkanımızın yönetimimiz arkasındayız. Ancak eğer bizim istediğimiz şeyler olmazsa Trabzonspor Başkanının karşısında olacağımızı bilmenizi isteriz. Eğer ki şike olayları içinde biz temizsek, Şampiyonluk kupası er yada geçe Trabzon'a gelmelidir. Bu da mahkeme sonucuna bırakılmamalı. Bu Trabzonspor taraftarları için hiç bir anlam ifadeetmektedir. Zaten Şampiyonluk Kupası Trabzonspor'a verilirse Fenerbahçe'nin alacağı leke tarihinde yer alacaktır.
Biz bugüne kadar başkanımıza destek verdik. Takım kötü sonuçlar aldığında da hiç bir tepki vermedik. Ama artık Trabzonspor taraftarları Trabzonspor'un gücünü tüm Türkiye'ye sergileyecek bir yönetim beklemektedir" dedi.

FENERBAHÇE AVNİ AKER'DE YENME ZEVKİNDEN KENDİMİZİ MAHRUM ETMEYELİM
Sivasspor maçında çıkabilecek her hangi bir olayın ardından sahanın kapanabileceğine de dikkat çeken Kodalak, "Provakatörler görev başında olacaklardır. Bunlar Saha içinde olabileceği gibi sahasının dışında da hatta tribünlerde yanımızda olabilirler. Onun için Trabzonspor taraftarları olarak çok dikkatli olmalı olay çıkartmak sahaya yabancı madde atmak isteyenlere anında müdahale etmiliyiz. Artık son haftalarını oynadığımız ligin kader haftalarına gelmiş bulunmaktayız. Biz taraftarlar olarak sadece takımımızı bırkamadan usanmadan desteklemeli futbolcu kardeşlerimize moral vermeliyiz. Bize yakışan budur. Onun için diyoruz ki Fenerbahçe'yi Avni Aker'de yenme zevkinden kendi kendimizi mahrum etmeyelim"  diye konuştu.