Rıdvan Dilmen "Aziz Yıldırım eğer Ergenekon örgütüne üyeyse, ben de onunla birlikte hemen şimdi girer hapis yatarım. Onun böyle bir işin içinde olacağına katiyen inanmadığımdan bu sözleri söylüyorum. Ona kefilim. Ama yarın bir gün mahkeme tamamlanıp şikeden, örgüt suçundan suçlu bulunursa da dışarıda gördüğümde selam bile vermem" diyerek iddialı açıklamalarda bulunmuştu. Dilmen öte yandan 'Şike varsa yorumculuğu bırakırım' demişti.

Bu yorumun kamera kaydı olduğu ve her yerde yayınlandığı halde ve hatta Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım hapis cezası almasına rağmen sözlerini yerini getirmeyen Rıdvan Dilmen, Trabzonspor taraftarlarını bir kez daha çıldırttı.

Rize'de  10 Temmuz Salı günü düzenlenecek olan "Sporda Ahlak, Başarı ve Motivasyon" konulu panel katılacağı açılandı. Panele A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da konuşmacı olarak katılacak.
Panel, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği tarafından, 10 Temmuz Salı günü saat 15.00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde organize edilecek.

Panelde sporun ahlak, başarı ve motivasyon boyutu tartışılacağı belirtilirken, Trabzonspor taraftarlarından tepki yağıyor.


İşte Twitterden gelen tepkilerin bazıları:


TARLA NASIL SÜRÜLÜRÜ MÜ ANLATACAK?


ΔDΕМтѕ B.cicek@Kral_Trabzonlu

Rıdvan Dilmen Rize de Sporda Ahlak konulu panelde konusmamı yapacakmıs? Hangi Ahlak bu? Tarla nasıl sürülür Ayse tatile nasıl cıkar gibimi?

Harun Çelik@haruncelik5561

Rıdvan Dilmen'in Rize de Sporda Ahlak konulu panel vermesini nasıl protesto edelim renktaslarım. Yumurta her zaman yenmek için midir ?

@Kral_Trabzonlu @AtillaDilaver rizeli dostlar ridvana panelde, su soruyu sorarmisiniz.aziz sikeden ceza alirsa slm vermem demistiniz?noldu?

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver
Bu ülkede ahlaktan bahsedecek son kişilerden biri, spor ahlakı mı konuşacakmış? Rize'de Rıdvan'a; "eşini,sevgilisini,yakın arkadaşlarını yasa dışı dinletmeye kalkıştığı ve Kartal Adliyesinde devam eden dava"sorulmalı.