61SAAT HABER SERVİSİ - MACARİSTAN - TAYFUN ÇÖPÇÜ - Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Macaristan’da, kendi liginin iddialı takımlarından Budapeşte’yi hazırlık maçında 5-0 yendi. Maçın en büyük sürprizlerinden biri ise Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın gönderilmesi istenilen ve sonrasında affedilerek kampa katılan N’doye’yi 2. Yarına oyuna alması oldu. İyi bir görüntü ortaya koyan N’doye ile ilgili ise Yanal, maç sonunda dikkat çeken açıklamalar yaptı. 
Yanal, “N’doye konusunda sezon başından beri onun diğer oyuncular gibi değerlendirmesi olmadı. Çok iyi profesyonel. Maaşla ilgili sakıntıları ufak indirime gitmesi ve takma bu şekilde katılmasını başın dan beri arzu ediyorduk. Böyle devam ederse N’doye bizle beraber olacak. Takımların en büyük açıkları transfer açıkları. Bugün bir bütçenin verildiği tranfser olarak zora girdiği transferlerde yaşanıyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Her oyuncunun bir değeri vardır. Bu oyuncular bu değerle değerlendirilmelidir. Çok büyük seyirci. Çok büyük sponsorlar olunca bunu başka türlü değerlendirebilirsiniz. Her oyuncu satılabilir. Her oyuncu değerlendirilebilir. Trabzonspor aslında böyle bir adım attı. İyi bir scout ekibi hazırlandı. Bunlar izlenerek alınıyor. Her harekette hemen bir oyuncu ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Önümüzde ki yıllarda bu değerli kılacak.

N’doye bizimle beraber. Bizimle olmaya devam edecek. Bu sezon ki hangi oyuncumuza talip çıkar bilmiyorum. Her hangi bir problem yaşamayacağımızı umuyorum” dedi.