61SAAT Trabzonspor’un 2010 yılında Kolombiya’nın Junior takımından transfer ettiği ve 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı Teofilo ile ilgili sorunlar bir türlü bitmiyor. Aynı sezon içerinde Trabzonspor’dan neredeyse kaçarak giden ve atta havalimanında sefilleri oynayan Teofilo ardından Trazonspor ile Arjantin’in Racing Club takımı ile yapılan sözleşme sonrasında 2011 yılında bu kulübe transfer olmuştu.
Ancak Trabzonspor Racing Club’tan transfer sözleşmesinde ki son bedeli bir türlü yatırmayınca iki kulüp mahkemelik oldu.
Sözleşme ile ilgili ortaya çıkarmak için CAS’a yapılan başvuru ile ilgili yazışmaların yapıldığı ve karar aşamasına geldiği kaydedildi.
Trabzonspor’un 2010 yılında Junior’dan transfer ederken bir çok kulübün gözdesi olan Teofilo, 2009 yılında da Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu verilerine göre en yüksek gol ortalamasına sahip 4. Futbolcu olduğu kaydedilmişti.
Teofilo’nun Trabzonspor’dan ayrılasında Burak Yılmaz ile ilgili yaşadığı ileri sürülen tartışmadan kaynaklandığı iddia edilmişti.

KAYNAK: 61SAAT.COM