61SAAT SPOR-Beşiktaş Jimnastik Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etmek için gittiği hastanede düşerek dizinden sakatlanan ve ameliyat olan Sadri Şener, yaklaşık bir aylık aradan sonra bugün öğlen saatlerinde Trabzon'a geldi.


Özel uçakla, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu ile birlikte gelen Başkan Şener, havalimanından koltuk değnekleriyle ayağı alçılı şekilde çıktı.
Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, basın mensuplarına açıklama yapmadı. Sadri Şener, ardından Yönetim Kurulu toplantısı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gitti.


Başkan Şener, tesislere gittikten sonra saat 14:00’dan beri Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek son dönemde meydana gelen krizlerin konu olduğu bir toplantı yapıyor.
61saat.com'un edindiği bilgiye göre Başkan Şener, önce Asbaşkan Nevzat Şakar ile başka kimsenin olmadığı baş başa bir konuşma yaptı. Başkanlık odasındaki görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Bu görüşmede özellikle ‘CHP Ziyaret krizi’nin gündeme geldiği ifade ediliyor. Görüşmeye ardından görüşmeye daha sonra ise CHP Krizinde Başkan Şener ile Asbaşkan Şakar arasında arabuluculuk görevi yaptığı ifade ediline Divan Başkanı Ali Özbak’ın da katıldığı öğrenildi.
Bu görüşmenin ardından Yönetim Kurulu üyeleri ile, Yönetim Kurulu Toplantı odasında bir araya gelen Başkan Şener’in, son dönemde meydana gelen krizlerden dolayı izlenecek yol haritasını belirlediği kaydediliyor.

GÜNEŞ İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

Cumartesi oynanacak Akhisar Belediye maçına kadar Trabzon’da kalacak olan Başkan Şener’in, bu zaman diliminde Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile birlikte takımın son durumu ve kötü saha sonuçlarından dolayı bir toplantı yapacağı kaydedilirken, futbolcularla da yemekli bir toplantıda buluşacağı öğrenildi.

Başkan Şener’in Trabzonspor tesislerine gelmesi ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı halinde olmasından dolayı Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde deyim yerindeyse kuş uçurulmuyor. Başkan Şener’in tesislerde olmasından dolayı da içeri hiçbir gazetece alınmıyor.

KAYNAK: 61SAAT.COM