Devre arasında takıma 3-4 nokta takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, gözünü Rus pazarına çevirdi... Newsforbreakfast sitesi, bordo- mavili kulübün scoutlarının, CSKA Moskova'nın Ural ile oynadığı maçta Sırp kanat oyuncusu Zoran Tosic'i izlediğini yazdı. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceği vurgulanırken, CSKA Moskova'nın yeni mukavele teklifini düşük bulduğu için kabul etmediği belirtildi.

TAŞÇI İÇİN DE PAZARLIK
Manchester United'den 2010 yılında CSKA Moskova'ya transfer olan Zoran Tosic, bu sezon görev aldığı 18 karşılaşmada 1 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi. Tosic için son kararı scout ekibinden gelecek rapora göre verecek olan Trabzonspor'un, stoper mevkisine de Serdar Taşçı için Spartak Moskova ile görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi. Tosic gibi sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Taşçı için de pazarlıkların olumlu yönde seyrettiği ifade edildi.

KARİYERLİ VE TECRÜBELİ
Partizan'da (49 maç/14 gol) parlayan Zoran Tosic, Manchester United (2 maç) ve FC Köln (13 maç/5 gol) gibi firma takımlarda forma giydi. 2010'da transfer olduğu CSKA Moskova forması ile 172 maça çıkıp, 37 gol atan tecrübeli oyuncunun, Sırp Milli Takımı'nda da 76 maçta 11 golü var..