50. yıl için iddialı bir kadro kurmak isteyen Bordo-Mavililer’de, Başkan Muharrem Usta transferde gaza bastı. Stoper bölgesi için Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı’dan yanıt alamayan Fırtına, rotasını Beşiktaş’ın yıldızı Dusco Tosic’e çevirdi. Geçen sezon başında Sırp futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyan ancak başarısız olan Bordo-Mavililer tekrardan deneyimli savunmacıya yöneldi. Ersun Yanal’ın talimatıyla 32 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Usta, Siyah-Beyazlı yöneticiler ile bir görüşme gerçekleştirdi. Karadeniz ekibinin patronu, tecrübeli futbolcunun maliyet raporunu isterken, Yanal da Tosic’in acilen takıma katılması gerektiğini bildirdi. 

Transfere nokta koyacak

Tosic için Beşiktaş ile temas kuran Trabzonspor, orta saha arayışlarını da sürdürüyor. Milan’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa ile pazarlıklarına devam eden Bordo- Mavili ekip, aynı zamanda Werder Bremen’in kaptanı Zlatko Junuzovic’i de ikna etmenin hesaplarını yapıyor. Fırtına, Avusturyalı futbolcu ile daha önce de görüşmüş ancak 29 yaşındaki
oyuncu ailevi sebeplerden dolayı Türkiye’ye gelmek istememişti. Karadeniz temsilcisinin, önümüzdeki günlerde hem stoper hem de orta saha takviyesini tamamlayarak, transfere nokta koyması bekleniyor. (Fanatik)