61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan tranfser açıklaması. Kentin Sorunları Toplantısı öncesinde tranfserle ilgili 61saat.com muhabirinin sorularını yanıtlayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kısa bir açıklama yaptı. 

Bugün dünyaca ünlü yıldız oyuncu Sami Khedira ile ilgili tranfser iddialarına yanıtlayan Başkan Hacıosmanoğlu, bu ismin gündemlerinde bulunmadığını kaydetti. 
Her hangi bir isim vermeler Başkan Hacıosmanoğlu, bu noktada önemli bir açıklama yaparak şartların oluşması durumunda oyuncu alacaklarının altını çizdi. 

Başkan Hacıosmanoğlu, "İlla tranfser yapacağız diye bir şey yok. Şartlar oluşursa tranfser yaparız. Şuan da arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Görüşme halinde bulunduğumuz isimlern var. Ve bunları da kısa süre içerisinde bitirmek istiyoruz" dedi. 

Başkan Hacıosmanoğlu, Vatan Gazetesinde çıkan 'Tolgay pazarlık masasından polis yardımı ile kalktı" haberini hatırlattığımızda ise gülümsemesi ise dikkat çekti. Açıklamaları televizyonlarda zaten yaptığının altını çizen Başkan Hacıosmanoğlu, açık bir şekilde yalanladı.