Bu sezon savunma hattında yaşadığı sıkıntıyı çözmek için gelecek sezona yönelik ilk olarak stoper takviyesi düşünen, kadrosuna 1 yerli, 1 de yabancı oyuncu katmayı planlayan Bordo-Mavililer’in hedefinde G.Antepli Dany`in yanı sıra Bursasporlu Serdar Aziz’in olduğu ifade edildi. Trabzonspor’un Dany’nin işini büyük ölçüde bitirdiği, 3 yıllık imzayı attırmak için Play-Off’ların bitmesini beklediği öğrenildi.

BORİS YEDEKTE

Dany ile birlikte yurt dışında da yabancı stoper arayan ve son olarak gündemine Belçika’nın Mechelen takımının Bosna asıllı yıldızı Boris Pandza’yı alan Trabzonspor, yerli için liste başına Bursaspor’un genç yıldızı Serdar Aziz’i aldı. Bursaspor’un 3 milyon EURO bonservis istediği Serdar için Bordo-Mavililer’in Henrique ve Ferhat ile 1.5 milyon EURO’luk teklif düşündüğü dile getirildi.

HÜSEYİN VE EREN

Trabzonspor, Serdar Aziz’i alarak stoperde yerli olarakta bombayı patlatmak isterken, alternatifte de iki genç yıldızı tutuyor. Bordo-Mavililer’in, Serdar Aziz transferinde sorun çıkması durumunda küme düşen Manisaspor’un genç yıldızı Hüseyin Tok ile birlikte Kayserispor’un başarılı stoperi Eren’e yöneleceği ifade edildi. Trabzonspor, iki stoper ile gelecek yıl savunma hattını güçlendirmeye kararlı.                                

TÜRKİYE`DE SADECE TRABZON

R.Madrid forması giyen Türk oyuncu Nuri Şahin’in twitter hesabındaki ayrıntı Trabzonlular`ı heyecanlandırdı. Jose Morinho’nun sezon sonunda satabileceğini ya da kiralık olarak göndermeyi düşündüğü Nuri Şahin’e Almanya ve İngiliz ekiplerinin talip olduğu belirtildi. Ancak Nuri’nin Türkiye’ye gelme eğiliminde olduğu belirtilirken, twitter’daki hesabında sadece Trabzonspor’u takip ediyor olması, “Trabzon’a mı geliyor?” heyecanı yarattı. Nuri’nin, Teknik Direktör Şenol Güneş’in çok istediği yıldızlardan olduğu biliniyor. Bu da Nuri Şahin’in kiralanabileceği ihtimalini gündeme getiriyor.