61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor, transferde sağ gösterip sol mu vuracak. Bordo-Mavililerde Teknik Direktörlüğe Vahid Halilhodzic’in getirilmesinin ardından Dünya Kupasında yönettiği Cezayir milli takımından da bir çok oyuncunun adı bordo-mavililerle yazılmaya başlandı.
Bu noktada  özellikle bordo mavililerde Cezayir’in kaptanı Madjid Bougherra ile Valencia’da top koşturan Carl Medjani’nin ismi gündeme gelmişti.
Ancak Medjani için Valencia ile bordo-mavililerin anlaşamaması, Bougherra’nın boşta olmasına rağmen 31 yaşında olması bu transferleri ister istemez çıkmaza soktu.

Trabzonspor’un bu oyuncularla ilgilenirken bir yandan da yine Cezayir’in defans oyuncularından ve İngiltere’de The Championship’de mücadele eden ve 32 milyon Euro değeri bulunan FC Watford’ta top koşturan Essaïd Belkalem ile ilgilendiği ileri sürüldü.

25 yaşında, 1,90 boyunda ve güçlü fizik yapısı ile öne çıkan oyuncunun değerinin 1 milyon Euro civarında olduğu kaydedilirken İlgiltere’de yayın yapan forzawatford adıl internet sitesinin haberine göre Trabzonspor’un bu oyuncu ile temasa geçtiği iddia edildi.

Geçen seneyi Watford’un kardeş kulübü Ganada’da kiralık olarak geçiren Belkalem ile ilgili olarak sitede, oyuncunun Halilhodzic’den dolayı Trabzonspor’a transfer olmayı istediği yazıldı.