Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanan maç geride kaldı ancak yankıları hala devam ediyor. Sahadan 1-1’lik skor çıkmasına karşın, hakem Cüneyt Çakır’ın kararları tartışma yaratırken, özellikle Sarı-Kırmızılı takımlehine verdiği penaltı büyük tepkilere neden olmuştu.

Bu konu Trabzonspor’dan Galatasaray’a transfer olan Engin Baytar ile Bordo-Mavili takımın kalecisi Onur Kıvrak arasında da tatlı bir atışmaya neden oldu. Trabzonlu olan Engin Baytar ve Onur Kıvrak dün aynı uçakla Trabzon’a gitti. Yolculuk boyunca samimi bir sohbet içinde olan iki eski takım arkadaşları konunun Galatasaray-Trabzonspor maçına geldiği anda da tatlı tatlı atışmaya başladı.

Engin, kendilerine verilen penaltı için Trabzonspor’un biraz fazla tepki gösterdiğini belirterek “Sanki 100 tane pozisyon yakaladınız da bir penaltıya takıldınız” ifadesini kullandı. Onur Kıvrak da Galatasaraylı oyuncuya “Tabii ki çok pozisyon yakaladık. İlk yarıda 3 olurdu. Ama şansımız yoktu. Penaltı da ağır bir karardı” karşılığını verdi.

Şaka yollu birbirlerine takılan iki arkadaşın sohbeti dostluk içinde devam ederken, ikilinin söylemlerinde ve hareketlerinde dostluk görüntüsünün dışına çıkmaması dikkat çekti.



HABERTÜRK