Uzun yıllar Türk futboluna hizmet eden Trabzonspor'un emektar futbolcusu İsmail Gökçek, yaklaşık 15 yıldır başkanlığını yürüttüğü ALS Derneği'nin etkinliğinde yine yalnız kaldı.

Her zamanki gibi, İstanbulspor'dan takım arkadaşı olan Abdullah Avcı'nın futbol camiasının tek temsilcisi olarak katıldığı “aklınızdakALSın” farkındalık sergisi etkinliğinde Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de yer aldı.

ALS'ye farkındalık oluşturmak için gerçekleştirilen ve her yıl yapılan resim sergisinde ALS hastalarının günlük yaşamdan görüntülerine yer verildi.


AVCI: "İSMAİL AĞABEYİN VE EŞİNİN DUASINA İHTİYACIMIZ VAR"

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de, futbol camiasının İsmail Gökçek'e karşı duyarsız kalmasını hayretle karşıladığını belirterek, eşi Adalet Gökçek'e 'Her zaman yanınızdayız' mesajı verdi.

Bu hafta Fenerbahçe ile kritik bir 90 dakika oynayacak olan, buna rağmen soluğu İsmail'in yanında alan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, ligde ilk 4'ü hedeflediklerini, kalan maçlarının zor olduğunu belirterek "İsmail ağabeyin ve eşinin duasına ihtiyacımız var" dedi.