61SAAT SPOR SERVİSİ

Kayseri’den Trabzonspor’un altyapısına gelen ve sonrasında gösterdiği performansla A Takıma yükselen ardından sezon başında Eskişehirspor’a kiralanan Ramazan Övüç haftaya damgasını vurdu.

Spor Toto Süper Lig’e çıkma yolunda mücadele veren Eskişehirspor ile Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada görev yapan 24 yaşındaki Ramazan Övüç Mersin İdman Yurdu’ya atılan 4. golde attırdığı golle adeta büyüledi.


Orta sahada topu ayağına alan yetenekli isim çalımları ile ceza sahasına girerek 7 oyuncuyu saf dışı bırakıp şutunu çıkardı kaleciden dönen topu Mezenga tamamladı.
Eskişehirspor’da gösterdiği performansla Trabzonspor kurmayların dikkatini tekrar çeken Ramazan için sosyal medyada "Messi misin be, Kralsın, Onazi'yi verin Ramazan'ı alın" olumlu yorumlar yapıldı.

Ramazan için Süper Lig’den Kayserispor ve Gençlerbirliği’nin devrede olduğu öğrenilirken Eskişehirspor’un da oyuncuya sezon sonu sözleşme önereceği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Trabzonspor, Ramazan’ın geleceği ile ilgili henüz bir karar vermezken teknik direktör Ersun Yanal’ın sezon sonunda yapılacak olan kampta oyuncuyu mercek altına alacağı öğrenildi.