61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ - Trabzonpor’un forma sponsoru QNB, Fenerbahçe Basketbol takımına sırt sponsoru oldu. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz, 2016-2017 Basketbol sezonundan itibaren 3 yıl boyunca basketbol takımımızın forma sırt sponsoru olarak, QNB Finansbank ile anlaşmaya varmıştır.
Kulübümüz ile QNB Finansbank arasında yapılan anlaşma ve detaylarla ilgili ilerleyen günlerde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bir basın toplantısı düzenlenecek, basın toplantısının günü ve saati daha sonra duyurulacaktır.
Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri kullanıldı.

TRABZONSPOR TEK KULÜBÜMÜZ DEMİŞTİ...
Trabzonspor ile forma sponsorluğu için İstanbul’da sözleşme imzalandığı sırada QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish, farklı bir kulüple sözleşme imzalayıp imzalamayacakları şeklinde ki soruya, "Türkiye'de ki tek kulübümüz Trabzonspor" şeklinde yanıt vermişti.

O dönem Darwish'in yaptığı açıklamalar büyük ses getirmişti... Peki Darwish ne demişti:  “QNB ana firmamızdır. Türkiye'de şuan da çok iyi bilinmiyor olabilir ama dünyada üst düzey marka. Fakat Finansbank, bu pazarda çok iyi bilinen marka. Fakat bizim amacımız QNB Markasının bu pazarda ciddii manada bilinilmesini sağlamak. Bu sebeple QNB ile bu anlaşmayı yaptık. Finansbank ile QNB aslında bir banka..
Şunu da net bir şekilde ifade etmek isterim. Başka bir kulüple anlaşma imzalar mısınız diye sordunuz. Kesinlikle hayır Trabzonspor tek kulübümüzdür.
Şuan itibariyle biz yalnızca Trabzonspor kulübüne konsantre olduk. Lig ismiyle sponsorluk düşünmüyoruz” ifadeleriyle yanıt vermişti.