61SAAT SPOR SERVİSİ - Maçın ardından konuşan Antalya Teknik Direktörü Mehmet Özdilek şunları söyledi:

"Kazanmak güzel. Mağlubiyetten oyunu 2-1'e getirmek bu ligin defans kurgusunu en iyi yapan bir takıma karşı kolay olmadı. Çok zor gol yiyen ama gol atan takıma karşı oynamak kolay değil. Maçın başında hiç beklemediğimiz anda gol yedik. Rakibin 2 pozisyonu var. Çok eksik yakalandık bir de o pozisyon var. 2 yarı çok sabırlı oynadık. Sabırlı oynamak gerekiyordu. Sonucu lihimize çevirdik. 5'te 5 yapmak kazanmayı alışkanlık haline getiren bir tkakım olmak zaman istiyor. Bu süreci iyi atlattık.

Kazanmak gelecek adına güzel. Ancak başarmış oludğumuz birşey yok. Geliştireceğimiz çok nokta var. Tüm oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Bu süreç onlar için çok önemliydi. Sonuna kadar bu övgüyü hak ediyorlar. Bu süreçte şımarmadan kaymalar olmadan büyük takımları yendik oynayıp kazanmak işin ciddiyetini gösteriyor. Oyuncularım oynadığ oyundan keyif alıyor. Biz devam edeceğiz çalışmaya üretmeye ümit ediyorum aynı istikrarımız devam eder.

hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Trabzonspor'a çok top vermemeye çalıştık. Trabzonpor ikinci yarı çokta üretken değildi. Pes etmeyen takımımız var. Önemli olan bu tür müsabakalarda geriden gelerek oyuna sahip olmak" dedi.