İki etap halinde yaptığı yurt dışı kampını geçtiğimiz günlerde tamamlayan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için yeniden top başı yapacak. Almanya kampının ardından 2 gün izin yapan bordo - mavili futbolcular, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz Pazar günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla başlayan Trabzonspor, 8 Temmuz'da da birinci etap yurt dışı kampı için Hollanda'ya gitmişti. Hazırlıklarını 22 Temmuz'a kadar orada sürdüren Karadeniz ekibi, 29 Temmuz'da da ikinci etap yurt dışı kampı için Almanya'ya gitti.

Oradaki çalışmalarını da 5 Temmuz'da tamamlayan ve yurda dönen Trabzonspor kafilesi, 2 günlük iznin ardından hazırlıklarına yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla yeniden başlayacak. Bordo - mavililer, 2012 - 2013 sezonuna kadar çalışmalarını kendi evinde sürdürecek.

ORDU MAÇININ BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Bu arada, Trabzonspor'un pazar günü saat 21.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Orduspor ile yapacağı özel maçın bilet fiyatları da belli oldu. Bordo - mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, müsabakanın bilet fiyatları şöyle: kale arkası 5, maraton 10, kapalı 15 ve VIP tribünü 25 lira.

Karşılaşmanın biletlerinin yarın Biletix gişelerinden satışa sunulacağı ve 2012 - 2013 sezonu kombine kartlarının da geçerli olacağı belirtildi.