Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Önder Bülbüloğlu, takımın hep arkasında durduklarını belirterek şunları söyledi:

"Galatasaray karşılaşması takımın ayağa kalkması için önemliydi. Futbolcular bunun farkındaydı ve iyi de hazırlandılar. Takımın kurgusu da oldukça başarılıydı. Tekik direktörümüz Ersun Yanal'ın da rolü fazlaydı. Takımımız bu galibiyetle yerden kalktı. Kötü giden haftalarda da yönetim olarak hem takımımızın hem de hocamızın arkasında durduk. (Siz bu değilsiniz, olmanız gereken yer burası değil. Bunu başaracak olan da sizsiniz. Biz de arkanızdayız) düşüncesiyle herkesle ayrı ayrı konuştuk. Hep yanlarında olduk."


"TAKIM İYİ YOLDA"
Galatasaray galibiyetinin gelecek haftalara da olumlu yansıyacağına inandığını dile getiren Bülbüloğlu, açıklamasını şöyle devam etti:

"Takımımız iyi yolda. Akhisar Belediyespor maçında da çok büyük bir kazanma arzusu vardı. Yönetimde bu konuda üzerine düşeni yapıyor. Galatasaray galibiyetiyle takım ciddi bir moral kazandı. Kupada Çorum Belediyespor ve ligde oynayacağımız Çaykur Rizespor maçlarını kazanarak başarılı sonuçların sürekliliğini göstermemiz gerekiyor. Bu anlamda taraftarımıza da ihtiyacımız var. İstanbul'da muhteşemdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Türk Telekom Arena'da dimdik durup başımızı yere eğdirmediler. Aynı duyarlılığı Trabzon'daki taraftarlarımızdan da bekliyoruz. Taraftar en büyük gücümüz."



TARAFTARA ‘YANIMIZDA OL' ÇAĞRISI
Trabzonspor Kulübü, sosyal medyadan yaptığı çağrılarla taraftarları tribüne davet ediyor. Bordo mavililerin son olarak twitter hesabından yapılan video paylaşımında, "Biz birlikte bir takımız. O sahaya sensiz çıkmayız. Kombineni al, tribünde ol. Biz tarihi baştan yazacağız. Yanımızda ol" ifadelerine yer verildi.



KUPADA HEDEF GALİBİYET
Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle moral bulan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında yarın deplasmanda 3'üncü Lig 1'inci Grup ekibi Çorum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bordo mavililer bu maçı da kazanarak kupada da yoluna devam etmeyi ve adını gruplara yazdırmayı hedefliyor. Saat 14.15'te Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın, Çorum Belediyespor karşısında ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara forma verebileceği belirtildi.