Aslan, TFF'ye yaptığı sert muhalefetle dikkat çekiyordu. Ancak Fenerbahçe'nin UEFA'da ceza almaması ve Cimbom'un,Devler Ligi'ne davet edilmesiyle işler değişti. Sarı-Kırmızılı bir yönetici TFF'yi artık devirme planı içinde olmayacaklarını söyledi.


Hatta kulislerden sızan bilgilere göre Sarı-Kırmızılı yönetimin, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i gizliden gizliye devirme planları yaptığı belirtiliyordu. Diğer önemli bir iddia ise Galatasaray'ın, Cimbom'un eski başkanı Faruk Süren'i, Federasyon başkanlığı için aday göstermeyi düşünmesiydi. 


Cimbom, böylece Demirören'in icraatlarından memnun olmayan bazı kulüplerden de destek almayı düşünüyordu. Bugün yapılacak TFF'nin mali genel kurulunda Sarı- Kırmızılılar işte bunu gündeme getirmeyi hedefliyor ve Ankara'da seçim havası estirmeyi planlıyordu. 


Ancak işler değişti. UEFA'nın, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne davet etmesinin ardından rüzgarlar tersinden esmeye başladı. 


BUGÜN'e konuşan Galatasaraylı bir yönetici, Futbol Federasyonu'nu artık devirme gayreti içinde olmadıklarını ifade etti.  

UEFA davet edince...
Bu arada Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da UEFA nezdinde şike sürecinden etkilenmeyip, Şampiyonlar Ligi'ne davet edilmişti. Sarı-Kırmızılı yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'nu bu nedenle de devirme hedefinden vazgeçti.