İşte Denizer ile yaptığımız dobra dobra söyleşi..

VOLKAN BIÇAK OLAYI…
”Trabzonspor’a saldırmakla bir şey elde edemiyorlar ki. Volkan’ın bıçağı nerden aldığı görünmüyor. Şaibe. Soru işareti var işin içinde. Eliyle beraber eldivenleri giydiği için açamadı. O yüzden ağzıyla beraber açıyor. O arada bazı gazetelerde görüntü var bıçak açıkmış. Kim açtı. Bunu.. Ama ben açık atıldığına inanmıyorum. Bunlar daha evvel gazetelerde dün ki yorumlarda yaptık Aygün’ün başını salçalarla, tentürdiyotlarla beraber sarmışlarsa bu çakı bıçağını da kendileri getirmiş olabilir... Ya Volkan’ın içeri girerken havlusu var mıydı, havlunun içerisine ya da eldivenler.. Büyük eldivenin içerisine… Olmaz mı? Olabilir... Emniyet güçleri o bıçağın atılıp atılmadığını tespit etmek için görüntülere bakılıyorlar... Ama tabi böyle birşey şuan söz konusu değil.


ŞİKE SÜRECİNDE YAŞADIKLARI
Trabzonspor ile ilgili hiç bir şey yok. Bana balık olayını diyorlar. Ben söyledim ifademi aldıklarında. Ben savcıya hiç gitmedim. Bana demir işini sordular, ‘Balık olayı’ neyin şifresi diye sordular. Nasıl söylersin, ben babam babamın babası da balıkçı. Ben Türkiye’ye değil dünyanın her tarafına balık gönderiyorum.
Sivas’a giden balıklarla ilgili bana savcılık soruşturmasında da sormuşlardı. Ben Babadan balıkçılık işi yaptığımı söyledim. O akşam ki olayda ise sevkiyatta bir sıkıntı olmuştu. Bana bu yönde bilgi geldi. Sivas’a giden balıkları göndereceğimi söyledim. Ama balıklar üzerinde bile bir şeyler çıkarmanın heasabı yapılıyor. Ama savcı zaten ben balıkçılık işi yaptığımı söyleyince ikinci bir soru sormadan olayı kapattı. Olayın iç yüzü bu. Balık şifre değil benim işimdir. Biz de yani hiçbir şey yok. Sadece sorgu yapıldık. Gaye Fenerbahçe’nin havasını gazı almak adına…Trabzonspor’un şike olayında nokta bir şüphesi ve endişesi yok. Zaten böyle bir şey olsa neler yapmazlardı. Biz de bir şey olmadığı için Trabzon’a saldırıyorlar. Aziz Yıldırım’ın iddialarına bakın. Sadece Trabzon’a saldırıyor. Hani çok şey anlatacaktı. Ne oldu savunmasında..Hiçbir şey yok. Çünkü Trabzonspor süt gibi temiz. Alnımız açık. Allah’ın adaleti kesinlikle yerine bulacak. Trabzonspor bu işten alnı ak zaten çıkmıştır, kupamız da en kısa sürede gelecektir. Gelmediği takdirde Avrupa’ya gideceğiz CAS’a gideceğiz.





BAŞBAKANIN AÇIKLAMALARI
”Sayın Başbakanımızın çıkıp açıklamasından sonra her şey beklemeye kaldı. Sadece beklemedeyiz. Ülkenin konumu artık siyasetle spor bir birine karışınca sporu seven insanların aldığı zevk ve tat her geçen gün azalıyor. Azaldıkça futbola olan ilgi azalacak. Bu da gelirleri etkileyecek ve ilerde durumlar daha farklı olacak. Türkiye futbolu Avrupa’ya açılmamış olsa burada yaşayan futbolcuların almış olduğu paralar otomatikman düşecek.
Galatasaray bu sene çok iyi futbolcular aldı. Avrupa’ya gitmek için. Şimdi sen bir yere gidemezsin deyince ne olacak elindeki futbolcular? Bunları ödemekte sıkıntı çekecekler. Gelir düzeyi azalacak. Türk futbolu her geçen gün kaosa sürüklenecek. Ama bunu da yapabilirler.
Sayın Demirören’de bu gibi bir öneri getirdi, Başbakanımız da böyle bir öneri getirince boyutlar farklı bir şekilde sürüklendi. “


EGEMEN’İN GİDİŞİ…
”Burak ile ilgili bir sıkıntı yok. Burak ile beraber abi kardeş gibiyiz. Ben Trabzonspor’da idareciyken, Egemen gelip bizim eve yemek yiyordu, bizde onlara gidiyorduk. Tek bir amacım vardı, Trabzonspor’da kim varsa yabancılık çekmesin. En azından bir akşam beraber olmaktan mutluluk duysun. Bunlar güzel şeyler. Egemen çok farklı. Geldi geçti. Bitti iş. Egemen Trabzonspor’dan gitmemek adına söz verdi. Bende televizyonlarda söyledim. Bu arkadaş 1 ylı var. Trabzonspor’dan gitmesine sözleşmesine bir yıl var. Bir yılı olan insanlarla oturuldu. 1 yılı kalan Egemenle o idareciler niye hiç konuşmadılar? “Beni abi gönderecekler, benle bunlar hiç konuşmuyorlar” diyen de bu. O yılın devre arasında biz geldik. Nevzat abi ile birlikte Antalya’da oturduk konuştuk dertleştik. “Abi ben bu kulüpten hiçbir yere gitmem” dedi. Ev aldı, kayık bile istedi. Martın 3’üydü.. Beşiktaş’ta Ersan Gülüm bir maçta sakatlanıyor. Sakatlandıktan sonra bunun çok uyanık bir menajeri var. O hemen menajerlik parasının daha fazla alınması ve karşıki takıma atacak zarfla beraber attı. Zarfını Beşiktaş’a tuttu. İşte gördü. Biz ona 1 milyon 100 bin Euro civarında yıllık verdik. O da o zamanın 6,5 trilyon tuttu. Bizde 7 trilyon verelim dedik 3 yıllık. İstanbul’da Beşiktaş kulübü, Trabzonspor’dan ne alacaksın, 1 milyon 100 bin Euro.. Sana 1 milyon 100 bin Euro ve artıları ile birlikte toplamda 2 milyon 200 EURO’ya geliyor. Bu da 4 yıldan aşağı anlaşmam diyor. Para 4 yılda 22 trilyona geliyor. Sen 3 yılda 7 trilyon veriyorsun. Bize bazı şeyler söyledi. Beşiktaş işi olmamış olsaydı bu iş olmayacaktı. O tabi parayı çok farklı görünce farklı davrandı. “bu benim son şansım” dedi. Trabzonspor kulübünden ayrılırken ağlayarak ayrıldığını gözlerimle gördüm. Futbolda böyle şeyler oluyor…





PLAY OFLARDA CEZA İSTANBUL’DA OYNAMA
”İstanbul’da oynamak gibi bir düşüncemiz yok. Ceza olursa Play-Off sisteminde önceki statü, karşılıklı sahalarda oynanması yönünde. Ceza alırsanız bunu tarafsız sahada oynayacaksınız tarzındaydı. Bunun için İstanbul olabilir. Yoksa biz asla Süper Final maçlarını İstanbul’da oynamak gibi bir düşüncemiz yok. Ayrıca bundan önceki derbilerde hep yaşananlar yaşandı F.Bahçe maçında. Belki bıçak olunca bu iş biraz sıkıntıya girdi ve ceza alma ihtimalimiz doğdu. Bu konudaki olayları asla tasvip etmiyoruz. Gönül isterki hiç olay olmasın. Ama İstanbul’da daha beterleri olurken görmeyenler Trabzon’da yaşananları günlerce konuşup manşetlerden indirmemesi çifte standarttır. Adil olunmalı bu konuda” dedi.