Trabzonspor yönetimi, ödeme krizini futbolcular arasında ayrım yaparak çözdü. Yabancı oyunculara ödeme yapan Bordo-Mavili yönetim, yerli oyunculardan se sadece Mehmet Ekici’nin hesabına para yatırdı

YABANCILARA VERDİLER

Trabzonspor Yönetimi, ödeme krizini ayrımcılık yaparak çözdü. Futbolculara 4 aylık alacaklarını ödemeyen yönetim, Futbol Federasyonu’ndan gelecek olan gelirlerine istinaden aldığı 10 Milyon  
Trabzonspor'da Futbol Federasyonu'ndan, gelecek gelirlere istinaden alınan 10 milyon TL'nin büyük bölümünü yabancı oyuncuların borçlarını ödemek için kullandığı öğrenildi.

PARA VERİLEN YABANCILAR

Yabancı futbolculardan Cardozo’ya 3, Medjani ve Yatabare’ye 2, Belkalem’e 1’er aylık alacaklarını ödeyen yönetimin, yerli futbolculardan da Mehmet Ekici’ye ödeme yaptığı bilgisine ulaşıldı. Yerli futbolculardan ise sadece Mehmet Ekici'ye ödeme yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Sorunlu oyuncu Constant’a da geçen ayki maaşının yatırıldığı belirtildi.

FUTBOLCULAR RAHATSIZ

Yabancılara 1 Milyon Euro dolayında ödeme yapıldığı öğrenilirken, ayrıca PTT 1.Ligi'ne yükselen 1461 Trabzon takımına da prim ödemesi gerçekleştirildiği ifade edildi. 10 Milyon TL’den Mehmet Ekici haricinde hiçbir yerli oyuncuya ödeme yapılmadığı öğrenildi. Yerli oyuncuların ise bu durumdan büyük rahatsızlık duyduğu ve bunu yönetime ilettiği dile getirildi.

Karadeniz'in Sesi