61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor hafta sonunda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor hazırlıklarına bugün akşam saat 17:00’da yaptığı idmanda devam etti. İdman öncesinde futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti. Trabzonspor’a sezon başında Bucaspor’dan transfer edilen forvet oyuncusu Emre Güral, takım arkadaşlarının moralini yerine getirmek için eldivenlerini giyerek kaleye geçti. Ardından hemen hemen bütün futbolcular kaleye geçen Emre’ye ceza sahasının dışından şut çekti. Şut çekenler arasında Trabzonspor’un yedek kalecisi Zeki Ayvaz’ın da bulunması dikkat çekti.

Kalede pek de başarılı olamayan Emre’ye bir ara futbolcuların hepsi ortak hareket ederek aynı anda şut çekti. Gelen toplardan hangisini tutacağını şaşıran Emre’nin ise bu hali görülmeye değerdi.

Futbolcuların kendi aralarında yaptıkları bu organizasyonun ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş nezaretinde idmana geçildi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in orta sahada topladığı futbolcularla konuşmasının ardından Emerson ile ayrıca özel olarak görüşmesi ise dikkat çekti.