61SAAT SPOR-Doğuş Otomotiv, Trabzonspor Kulübü ile 2005 yılından bu yana sürdürdüğü işbirliğine devam ediyor. Doğuş Otomotiv ve Trabzonspor Kulübü arasındaki sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesini takiben, işbirliği kapsamında kulübe tahsis edilecek Audi marka araçlar, Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu tarafından, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle teslim edildi.
Törene, Trabzonspor Asbaşkan'ı Nevzat Şakar, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcular katıldı.

Törende bir konuşma yapan Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu Doğuş Otomotiv'in, toplumsal gelişimin sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla uzun yıllardır çeşitli kültür, sanat ve spor faaliyetlerine destek verdiğini, gerçekleştirdikleri çalışmaların arasında sürdürülebilir bir şekilde yer alan spora destek faaliyetlerinin de önemli bir yer teşkil ettiğini belirtti.

Trabzonspor Türk Futbolu'nun kilometre taşlarından biridir
İlk günden bu yana Trabzonspor Kulübü'yle sürdürülen işbirliğinin sorunsuz bir şekilde devam etiğine değinen Ali Bilaloğlu, "Spora destek verirken Trabzonspor gibi işini büyük bir titizlikle yapan ve bünyesinde çok değerli sporcuları yetiştiren bir kulüp ile yapılan işbirliği bizim için oldukça kıymetli. Türk sporunun ülkemize, Anadolu'ya yayılmasında Trabzonspor Kulübü'nün rolü büyüktür. Bu anlamda, böylesi bir kulüple birlikte yürüyor olmaktan ötürü son derece mutluyuz." diye konuştu.

Nevzat Şakar: "Ortaklarımızla daha da büyüyoruz"

Törende konuşma yapan Trabzonspor Kulübü Asbaşkan'ı Nevzat Şakar ise, Trabzonspor yönetimi olarak kulübün kaynaklarını daha etkin hale getirebilmek adına sponsorlarla birlikte yürüme felsefesinin ilk planda yer aldığını belirtti. Şakar, "Bu amaçla kulübümüz bünyesine önemli bir araç temini gerçekleştiren Doğuş Otomotiv öncelikli iş ortaklarımız arasındadır. Doğuş Grubu ile ortaklaşa yürüttüğümüz önemli farklı projelerimiz de bulunmaktadır. Kısacası iki camia arasında zamana yayılmış derin bir işbirliği oluşmuş durumdadır. Bizlere düşen ilerleyen süreçte bunu karşılıklı olarak daha da arttırmak olmalıdır. Ortaklarımız olarak gördüğümüz bu tarz firmalarla bir araya gelmemizin yarattığı ekonomik fayda, karşılıklı olarak iki tarafa da önemli kazançlar sağlamaktadır. Ayrı ayrı güçlü olan markaların buluşmasıyla oluşacak enerjiyi hepimiz önemsemeliyiz." şeklinde konuştu.

Törende kürsüye gelen Teknik Direktör Şenol Güneş ise Trabzonspor'a verdiği destekten dolayı Doğuş Otomotiv'e teşekkür etti. Güneş futbolun ekonomik anlamda geldiği seviye nedeniyle kulüpler için sponsorluk anlaşmalarının büyük önem taşıdığını vurguladı. Güneş, bu noktada bir de şike süreci ile ilgili imalı bir konuşma yaparak, “Arabaların değişimi için buradayız. Umarım sahaya da yansır. Her değişikliğin olumlu yanı vardır. Bu değişim umarım oyuncularımıza ve bizi yeniden motive eder. Bembeyaz arabaları görünce daha da seviniyoruz” dedi.

Törende daha sonra, Ali Bilaloğlu tarafından Trabzonspor'a verilen araçların anahtarları teslim edildi. Trabzonspor adına ise Doğuş Otomotiv üst düzey yöneticilerine üzerinde isimlerinin yazıldığı 61 numaralı birer forma verildi.

Forma verilirken yeniden söz alan Asbaşkan Şakar, “Bu yıl formalarımız beyaz, araçlar da beyaz dikkat çeken bir tesadüf” dedi.

KAYNAK 61SAAT.COM