61SAAT SPOR SERVİSİ - Takma adı; ‘Robi Vito’ olan Vittek, idol olarak aldığı futbolcular ise Zidane ve Dubovsk… Daha önce Slovan Bratislava. Nurnberg, Lılle, Ankaragücü kulüplerinde top koşturan Vittek, önceki sene Trabzonspor’a geldiğinde ise sezon başında şansız bir sakatlık geçirdi.

Sakatlığının ardından geçen yıl hiç forma şansı bulamayan Vittek, bu sezon ise sezona da iyi bir başlangıç yapamadı. Bu sezon sadece 1 golü bulunan Vittek, kadroya girmekte ise zorlanıyor.
Kendisi ile ilgili sorulara içtenlikle yanıtlayan Vittek, boş zamanlarında ailesi birlikte oturduğunu ve uyuduğunu söyledi. Hayatının en güzel gününü kızlarının doğduğu gün olarak tanımlayan Vittek,

“Özel yeteneklerin var mı?” şeklindeki soruya ise;
“Buz hokeyi ve tenisi gerçekten iyi oynarım. Övünmek gibi olmasın ama tüm spor dallarında yetenekliyimdir :)” şeklinde yanıt verdi.

Onu en çok güldüren şeyin “Kızlarının her hali” olarak tanımlayan Vittek, pek fazla sinirlenmediğini ve bir hayli inatçı olduğunu kaydetti.
En cimri futbolcu olarak Volkan Şen’i söyleyen ve söylerken de gülen Vittek, en iyi Türk golcünün ise

Hakan Şükür olduğunu kaydediyor.
Unutamadığı maçı ise Vittek, “Slovakya'yla 2010 Dünya Kupası'nda İtalya'ya karşı 2 gol attığım ve bir üst tura yükselmemizi sağlayan maç” olduğunu kaydeden Vittek, golleri arasında ise ayrım yapmadığını kaydediyor.

En beğenmediği yönünü “sabırsız olmam” şeklinde tanımlayan Vittek, “Gelişmesine inandığın yönün” şeklindeki soruya da ; “Mutlaka vardır ve geliştirebilirsem bunu kesinlikle takıntılı bir şekilde çalıştığım büyük fitness toplarına borçlu olacağım:!” dedi.

En çok üzüldüğü maçları ise, “Sakatlığım nedeniyle oynayamadığım bütün maçlarım” diye açıklayan Vittek, kulüpte en iyi dostlarını ise, “Caner, Adem, Cech, Sapi, Celu ve Halil Altıntop (Kendisi kişisel asistanım sayılır
)” dedi.