BAŞKAN SADRİ ŞENER: Şüphesiz mevcut yönetim göreve başladığından beri en çok yorulan isim oldu. Hem geçen yıl verilen şampiyonluk yarışı, hem de ondan sonraki gelişen şike operasyonu kapsamında yaptığı açıklamalarla sık sık ceza aldı. Geri plana hiç çekilmedi, kulübünü savunmaya çalıştı. Ancak bir çok kez yalnız kaldı. Fenerbahçe’yi fazla eleştirmediği gerekçesiyle zaman zaman tepki çekse de son dönemde yaptığı açıklamalar camia tarafından beğenildi.

ASBAŞKAN NEVZAT ŞAKAR: Göreve gelirken oldukça önemli işler başarması bekleniyordu. Ancak şu ana kadarki görev süresi içerisinde planladığı projeleri henüz hayata geçiremedi. Özellikle şike operasyonunda haksız yere adının geçmesi onu da yıprattı. Ancak Şakar’ın kulüp adına önemli projeleri bulunuyor. Hayata geçirip geçiremeyeceği ise merakla bekleniyor.

GENEL SEKRETER HASAN YENER: Trabzonspor kulübünün basın önünde en çok görülen yönetici. Her ortamda kulüp adına açıklama yapan, zaman zaman da dozu artıran bir isim. Antrenmanlara en fazla gelen yönetici. Ancak transferler konusunda açıklama yapması zaman zaman eleştiriliyor. Yener, kulübün çalışkan yöneticilerinden bir tanesi.

MALİ SAYMAN TEMEL KAZANCIOĞLU: Bir çok ortamda geri planda kalan, açıklama yapmayı fazla sevmeyen ama işini yapan bir yönetici. Özellikle kulübün borsa da şirketleri birleştirdiği dönemlerde etkin çalışan isimlerden bir tanesi. Sessiz ama iş yapan bir yönetici.

BAŞKAN YARDIMCISI NECMETTİN AYTEKİN: Trabzonspor’da yönetimin ağır topları arasında yer alıyor. Özellikle ekonomik ve ticari anlamda kulübe önemli katkıları var. Ankara ile ilişkileri de düzenleyen kilit bir isim. Başkan Sadri Şener’in de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ RECEP DENİZER: Yönetimde ön plana çıkması beklenen isimlerdendi ancak beklenen çıkışı gösteremedi. İlk başlarda antrenmanları kaçırmamaya dikkat eden Recep Denizer, son dönemde geri çekilen isimlerden.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ COŞKUN ÇEBİ: Yönetimin en sessiz ama en çalışkan isimlerinden bir tanesi. Başkan Sadri Şener’in sağ kolu olarak görülüyor. Kulüpte bir çok konudan ilk haberdar olanlardan olmasına rağmen ön plana çıkmayı değil arka planda çalışmayı seviyor.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ MEHMET TUNÇ: Yönetimde sorumluluk almaktan kaçmayan isimlerden bir tanesi. Coşkun Çebi gibi genç ama çalışkan isimlerden olan Tunç, çalışkanlığı ile taktir topluyor. Tunç, özellikle idari konulurda öne çıkan isimlerden.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ EMİN KAHRAMAN: Nuri Albayrak döneminde de görev alan ve sürpriz bir şekilde mevcut yönetime giren isimlerden birisi. Ancak şu ana kadar hiçbir etkinliği gözükmedi.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ TEMEL SOYYİĞİT: Takımı bir çok deplasman ve maçta yalnız bırakmayan yöneticilerden. Ancak taraftarlarca bilinen fazla bir etkinliği yok.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ TUNCAY BEKİROĞLU: Mevcut yönetimde en çok yıldızı parlayan isim. Transfer çalışmalarında en önemli yetkilerden birine sahip olan Tuncay Bekiroğlu, kulübü temsil anlamında da vizyon sahibi. Başkan Sadri Şener’le birlikte yöneticilik kariyerine başlayan ve uzun yıllar bordo – mavili camiaya hizmet edecek marka isimlerden. Hatta taraftarlar transfer yapamayan kulüplere, ‘Tuncay Bekiroğlu’nu yardıma’ yollayalım diyerek takılıyor.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ NEVZAT AYDIN: Yönetimin marka ve vizyon isimlerinden bir tanesi daha. Kulübü bir çok ortamda temsil etme görevine sahip olan Aydın, gerek konuşmaları, gerekse yaptığı işlerle beğeni toplayan bir yönetici. Kombine kartlar ve TS Clup internet sitesine yeni bir vizyon kazandırmak adına önemli işler yaptı.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞENER PUL: Trabzonspor’da yöneticiler arasında en az tanınan isimlerden bir tanesi. Basın mensuplarının dahi fazla tanımadığı Şener Pul aktif olamayan yöneticilerden.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ YILMAZ BÜYÜKYDIN: Trabzonspor yönetiminin siyasi kolu. Özellikle Akyazı projesi ve Avni Aker’in yapımında kulübe katkı anlamında önemli sorumluluklar yüklenen yönetici. Çalışkan isimler arasında.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ RAİF AKAR: İsim olarak çok fazla tanınmasa da özellikle TS Clup için ürettiği projelerle kulübe çok ciddi katkılar yaptıran yöneticilerden biri. Ts Clup’un karının kısa zamanda çok fazla artmasındaki en önemli paylardan birine sahip.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ ATIF ÖMÜRDEN YAVUZ: Trabzonspor’da Genel sekrete Hasan Yener’le birlikte antrenman kaçırmamaya özen gösteren bir yönetici. Görev verildiğinde de onu yapmak adına var gücüyle çalışan Ömürden Yavuz gelecek vaadeden biri.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLCAY SARAL: Yönetim de çok fazla ön plaa çıkmayan ancak aktif olmaya çalışan bir isim. Şuana kadar ki görev süresi içerisinde ön plana çıkamadı.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALİ BENLİ: Yönetimin genç isimlerinden birisi. Özellikle insan ilişkileri konusunda dikkat çeken biri. Kulübü her ortamda temsil etmeye çalışan ve görevden kaçmayan bir yönetici.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ BURAK ATALAY: Trabzonspor’da yönetimde ön plana çıkması beklenen isimlerden biriydi. Ancak bu beklentiler boşa çıktı. Özellikle babası Erdal Atalay’ın Türkiye Futbol Federasyonuna Trabzonspor yönetiminin tepkisine rağmen yönetim kurulu üyeliğine girmesinden sonra tamamen geri plana çekildi.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ HAKAN TUNCAY: Yönetime güç katması için alınan isimlerden birisi daha. Yönetim kurulu toplantı ve antrenmanları kaçırmamaya çalışan Hakan Tuncay, sessiz isimler arasında yer alıyor.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÖMER KEMERKAYA: Genç yöneticilerden bir tanesi daha. Fazla ön plana çıkmayan ve gözükmeyen Kemerkaya da beklenen parlamayı yapamadı.


YÖNETİM KURULU ÜYESİ KEMAL EMRE PİRSELİMOĞLU: Trabzonspor’da fazla gözükmeyen ve tanınmayan yöneticilerin arasında yer alıyor.

KAYNAK: 61saat.com