Trabzonspor yıldızlara milyona Euro’lar öderken  Niasse dışında Mehmet Akyüz , Uğur Demirkol ve Kenan Özer gibi isimlerde yok değerinde renklerine katan Akhisar Belediyespor yönetiminden ders alınması  gerektiği kaydedildi.

HEM YARARLI HEM UCUZ.

Trabzonspor Haziran –Eylül ocak Şubat transfer dönemleri döneminde aradığı forvet tansferi gerçekleştiremedi.. Bordo mavililer forvet diye Malouda’ya yıllık tam 2.5 milyon Euro öderken bu oyuncunun sol kanat ve forvet arkası olduğunu bile algılayamadılar.

Akhisar Belediyespor ise sadece 100 bin Euro’luk bonservis bedeliyle renklerine kattığı niasse şimdiden 3 milyon Euro’ya bile bu ismi satmaya yanaşmadı.

5 MİLYON EURO’YA SATACAK!

Piyasa değeri sezon başında 100. bin Euro olan Oumar Niasse’ye ara transferde Trabzonspor’dan teklif gitti. Akhisar Belediye bu ismi yetkilileri bu isme İngiltere’den de teklif olduğunu söyledi. Genç forvet oyuncunun sezon sonunda en az 5 milyon Euro’ya satmaya düşündüklerini söylediler. Lig de de takımının en önemli silahı olan ve attığı gollerle herkese şapka çıkaran Oumar Niasse’yi izleyen Trabzonspor taraftarları da “ bizim yöneticilerimiz gitsin Akhisar Belediye yöneticilerinden ders alsın ucuz ve kaliteli futbolcu nasıl bulunur öğrensinler.  Bu şekilde hem kulübün milyonlarını sokağa atmamış hemde takıma yararlı oyuncu almış olurlar” demekten kendilerini alamadı.