Trabzonspor’a sezon başında gelip gelmeyeceği tartışma konusu olan ancak Elazığspor’a transfer olan Çağlar Birinci, yeniden gündemde. Bordo-mavililerde son olarak sezon başında sol bekte yaşanan sıkıntı ve ardından Kadir Keleş ve Mustafa Akbaş ile çözülen bu probleme karşı önümüzde ki sezon bol alternatifli kadro oluşturma düşüncesine giren Trabzonspor’da Çağlar Birinci’nin yeniden gündeme alındığı bildirildi.

Trabzon’da yayın yapan Kuzey Ekspres gazetesinin haberine göre sol bek için Elazığspor’da sözleşmesi bitecek olan Trabzon kökenli oyuncu Çağlar Birinci ile anlaşma yapılacağı bildirildi. Çağlar’ın sol stoper oynaması da avantaj kabul edildi.

Ancak bu oyuncuya taraftarların ciddi tepkisinin olduğu da hatırlatmak gerek. Daha önce Trabzonspor’un da istediği oyuncu Galatasaray’a transferi sonrası ciddi tepki çekmişti. Burada şans bulamayan oyuncu sezon başında yeniden Trabzonspor’un gündemine gelmiş fakat hem taraftarların tepkisi hem de anlaşma zemini oluşmayınca alınamamıştı ve Elazığspor ile anlaştı. Burada iyi bir performans sergileyen Çağlar, Elazığspor’un kaptanlığına kadar yükseldi.

Çağlar’ın durumu bir noktada şuan da Trabzonpor’a geldiği günden beri katkı sağlayan Özer Hurmacı’nın durumuna benzetiliyor. Özer’de transferinin ilk etabında Ankaraspor’dan Fenerbahçe’ye transferinden dolayı büyük tepki toplamış fakat şuan da taraftarların en güvendiği isimler arasında… Bu isimlerin dışında sol kanat için ismi geçenler arasında Karabüksporlu İshar Doğan ve Kayserisporlu Ömer Bayram’ın da olduğu bildirildi. 

DERLEME: 61SAAT.COM