Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un gündemine, Serie A'ya geri döneceği konuşulan Uruguaylı golcü Abel Hernandez'in geldiği ifade edildi.
İtalyan basınında yer alan haberde; geçen sezonun başında Palermo'dan Hull City'ye transfer olan ancak takımın ligden düşmesi sonucu İngiltere'den ayrılacağı konuşulan golcü için Torino ve Bologna'nın devrede olduğu kaydedildi.  

Buna rağmen Hernandez'in transferiyle ilgili yeni bir gelişmenin yaşandığı vurgulanırken; Hernandez'in menajeri Pablo Betancur'un Çarşamba günü Hull City yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirmek için İngiltere'de olacağı vurgulandı.

Trabzonspor'un, Abel Hernandez için Hull City'ye 8 milyon euroluk bir teklif yaptığı ve anlaşma sağlanması durumunda Uruguaylı golcüyü de memnun edecek bir sözleşme sunacağının altı çizildi.

Serie A ekiplerinin Hernandez'i satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği kaydedildi. Hernandez'in satın alma opsiyonunun 8.7 milyon euro olarak belirlendiği ve Hull City'ye 1 milyon euroluk kiralama bedeli verilmesinin düşündüğü ifade edildi.   

Hernandez'i elden çıkarmayı planlayan Hull City'nin ise Trabzonspor'un yaptığı teklife daha sıcak baktığı bildirildi.

Ajansspor