Trabzonspor’un transfer listesinde Rafael van der Vaart, Hamburg’da kalmak istediğini açıkladı.

 Sport Bild’e açıklamalarda bulunan Hollandalı Vaart, son dönemde hakkında çıkan transfer iddiaları için kritik açıklamalarda bulundu.

"CEO ile konuştum ve..."
Futbol asla asla dememek gerektiğini savunan Van der Vaart, “Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Real Madrid’den Tottenham’a transfer oldum, iki sene önce de tekrar Hamburg’a döndüm. Ama kulüp CEO’su Didi Beiersdorf ile konuştuktan sonra kulübün de beni istediğine ikna oldum” diye konuştu.

"Ayrılmayı düşünmüyorum"
31 yaşındaki yıldız oyuncu Hamburg’dan ayrılmayı düşünmediğin söylerken, “Ben artık Hamburgluyum, burasıyla bağım oldukça kuvvetli” dedi.

"Kariyerime Hamburg'da devam etmek istiyorum"
Yıldız oyuncunun Hamburg ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu konu hakkında Didi ile konuştuklarını söyleyen Vaart, “Her şeye adım adım karar vereceğiz. Kışın oturup sözleşme yenileme görüşmeleri hakkında konuşmayı planlıyoruz. Daha önce de söylediğim gibi ben kariyerime Hamburg’da devam etmek istiyorum. Benim açımdan değişen hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor ne yapacak?
Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo mavili yönetimi Van der Vaart'tan alınan olumsuz cevap üzerine Cezayirli oyuncu Djabou için tekrar girişimlere başlayabilir.