Trabzonspor, Onur'u resmen bitirdi. Yaklaşık iki aydır tranferi gündemden üşmeyen 'Kalacak mı gidecek mi?" tartışmaları yaşanan Onur için Asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilerin bir büredir sürdürdüğü görüşmelerde, bir türlü anlaşma sağlanamayınca Başkan Sadri Şener'in yeniden devreye girdiği ve taransferi bitirdiği belirtildi. Onur ile anlaşmanın sağlandığı ve sözleşmesinin 2017'ye kadar uzatılacağı ifade edildi.

600 BİN TL'Yİ UNUTMA
Şener'in girişimleriyle transferi bitirilen kaleci Onur'un yıllık 1,2 milyon Euro alacağı başarıları verilecek bonuslarla ilgili gerekli kolaylığı sağladığı ifade edildi. Onur'un daha önce Manisa'ya imza atması nedeniyle 600 bin TL'lik tazminatın ödenmesi nedeniyle Şener'in bu yönde görüşmede indirim yapmasını istediği genç kalecinin de bunu kabul etmesiyle transferin bitirildiği ifade edildi.

ŞENER: HAYIRLI OLSUN
Başkan Şener, Onur ile anlaşma sağladıklarını ve sözleşmesini uzattıklarını ifade ederek, "onur uzun yıllar Trabszon kalesini koruyacak. Tabi ki pazarlıklarda zaman zaman uzamalar yaşanabilir. Ancak karşılıklı anlaşma istediği sonucunda bu işi mutlu ir şekilde sonuçlandırdık. Camiaya hayırlı olsun" dedi.
onur'un bu hafta sonuna kadar basın huzurunda resmi imzayı atacağı ifade edildi.