Trabzonspor'un kadrosundaki yetenekli oyuncularını şampiyonluktaki ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırması üzerine gözler bordo-mavililerin geçtiğimiz sezonlarda yaptığı transferlere çevrildi.  

Sabah'ın haberine göre ; Yönetimin kaybettiği isimlere karşı kadrosuna kattığı futbolculardan istenen verim elde edilemedi. 2 milyon Euro bedelle transfer edilen Pawel-Piotr Brozek kardeşler mevkilerinde Şenol Güneş'in yedek alternatifi olmakta bile zorlandı.

 

SAĞLAM KOVDU, TRABZON KAPTI!
Tam 5 milyon 250 bin Euro bedelle Trabzon'a gelen Adrian da şu an istenen düzeyde katkı yapmış değil. 4 milyon bonrservis ücretiyle kadroda yerini alan Henrique için bu sezonun ilk yarısı son şans olacak çünkü o da bekleneni verebilmiş değil. 5 milyon Euro bedelle transfer edilen ve menajerine de ekstra 1 milyon Euro ödenen Zokora da ödenen yüksek rakama karşın yeterli düzeyde gözükmüyor. Geçen sezonun yerli hezimeti ise Volkan Şen oldu. Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra Trabzonspor'a 3.5 milyon Euro bedelle gelen Şen de hayal kırıklığı yarattı. .

 

Şampiyon kadrodan gelmişti
Şampiyon Bursaspor'un kadrosunda yer alan Volkan geçen sezon 29 maçta oynadı ancak bekleneni veremedi.

 

Brozekler'in ikisi de döküldü
Forvet Pawel Brozek 24, kardeşi Piotr ise sadece 8 karşılaşmada oynadı. Henrique ise gol yollarında başarısızdı.