Trabzon’da Hakan krizi bitmiyor... Hatta bu krizin fiyaskoya dönüşmek üzere olması camiada hem endişe hem de büyük bir tepki yaratıyor. Bordo-Mavililer’in geçen sezonun bitiminde anlaşmaya vardığı gurbetçi oyucu Hakan Çalhanoğlu’na peşinat olarak imza attırmadan 250 bin EURO verirken, oyuncu parayı aldıktan sonra başka bir takıma gitmesi ve ‘parayı geri vermem’ demesiyle büyük bir skandal ortaya çıkmıştı. Asbaşkan Nevzat Şakar’ın yürüttüğü ve yönetici Tuncay Bekiroğlu’nun gerçekleştirdiği transferdeki fiyasko sonrası Trabzonspor, 250 bin EURO’nun peşine düştü ancak şuana kadar girişimlerden sonuç alamadı.

ELİMİZDE BELGE YOK
Bordo-Mavililer, “250 bin EURO için gerekli girişimler yapıldı” demesine rağmen aradan geçen sürede hiçbir sonuç alınamadı. Trabzonspor’un gurbetçi oyuncunun babası ve Hakan ile yaptığı görüşme sonrası prensipte anlaşması üzerine verdiği 250 bin EURO için hiçbir belge imzalatmadığı belirtildi.  Bordo-Mavililer’in elinde hiçbir belge olmaması girişimlerde hüsran yaşanacağını gösteriyor. W.Bremen’e giden Hakan’ın aldığı parayı geri vermeyeceğini Trabzonspor’a ilettiği, yönetimin yaptığı baskıya karşın, “Elinizde hiçbir şey yok. Baskılar sürerse Trabzonspor’u savcılığa veririm” diyerek tehdit ettiği belirtildi.

Faturayı kim ödeyecek?
İşte bu tablo Trabzonspor’un 250 bin EURO’luk bir fiyaskoya imza atmak üzere olduğu şeklinde değerlendirildi. Bordo-Mavili camiada herkes 250 bin EURO’luk skandalın ardından paranın alınamaması durumunda bunun karşılığında kulübü zarara uğratanların ne yapacağını merak ediyor. Yönetimde Hakan’ın transferi için tartışmaların yaşandığı, Başkan Sadri Şener’in son kararı vereceği belirtildi. Bu faturayı kimin ödeyeceği ise merak konusu.