61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Bordo Mavililerde MBia’dan gelen 6 Milyon Euro, Burak Yılmaz’dan gelen 2 Milyon Euro’nun ardından gözler Cardozo Douglas ve Cavanda’ya çevrildi.

CARDOZO'YU 2 KULÜP İSTİYOR
Çin Liginden birden fazla talibi olan Cardozo’nun transferi ile ilgili görüşmeler sürerken Çin ekiplerinin bu oyuncuda ısrarcı olduğu gelen bilgiler arasında.
Trabzonspor'a gelen teklifin 4-5 Milyon Euro sevileyerinde olduğu kaydedilirken Başkan Usta’nın oyuncuyu 6 Milyon Euro’dan aşağı satmayacağı biliniyor.
Cardozo'nun da ikna edilmesi halinde transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.



DOUGLAS GİDEBİLİR

Douglas transferinde ise oyuncuya teklif geldiği öğrenilirken Bordo Mavililerin Aykut ve Mustafa’nın takıma geri dönmesi sebebi ile oyuncuyu yeterli bir fiyata  göndermeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.


CAVANDA'YA DÜŞÜK TEKLİF
Cavanda’ya ise gelen bilgilere göre yaklaşık 3,5 Milyon Euro’luk teklif geldiği öğrenilirken Bordo Mavililer bu fiyatı oldukça düşük bulduğu ve 6 Milyon Euro’dan yüksek bir rakam istediği kaydedildi.

3 oyuncunun transferi ile ilgili görüşmeler sürüyor. Trabzonsporlu yetkililer istedikleri rakamı alamaması halinde oyuncuları sezon sonu gönderecek.