61SAAT SPOR SERVİSİ-AVUSTURYA-TAYFUN ÇÖPÇÜ-Trabzonpor yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam ederken bordo-mavililer bu akşam Almanya’nın Bundesliga ekiplerinden Köln ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Bu maça   Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir, Celustka, Mustafa Akbaş, Salih, Colman, Soner, Özer, Gökhan ve Emre Güral onbiriyle başlayan bordo-mavililerde yedekler ise şu isimlerden oluştu: Fatih, Mustafa Yumlu, Hasan Batuhan, Serdar, Ferhat, Yusuf, Anıl, Barış, Malouda, Caner, Turgut.

Toplamda 22 oyuncuyu kadroya alan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ilk hazırlık maçı Lokomotif Taşkent’te olduğu gibi ikinci yarı da farklı bir 11’i sahaya sürmesi bekleniyor.
Bu maçta ise bir önceki maçta kadroda olan kaleciler İbrahim ve Uğurcan’ın yerine as kaleciler Onur ve Fatih’i kadroya alan deneyimli teknik adam sakatlıkları devam eden Bourceanu ve Kadir Keleş’in yanı sıra yine hafif sakatlıkları bulunan tecrübeli oyuncu Bosingwa ile yeni transfer Deniz Yılmaz’ı da kadroya almadı.
Bu iki oyuncuyu kadroya almamasının nedeni olarak ise her iki oyuncunun tam olarak iyileşmemesinden kaynaklandığı ve bu maçlarda oynatarak riske etmek istemediği kaydediliyor.