ŞENER, DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR

Trabzonspor’da Eskişehir mağlubiyetinin ardından 8 Aralık’taki mali genel kurulun önemi daha da artmaya başladı. Gençlerbirliği maçından olası bir mağlubiyetle dönülmesi halinde, Başkan Sadri Şener’in, kendine muhaliflerden daha önce davranarak seçimli genel kurul kararı alınması için mali genel kurula önerge vereceği konuşuluyor. Şener’in yeni bir ekip ile yola devam etmesi konusundaki fikri ise Eskişehir maçından sonra daha da netleşti.

ŞENER-ALP İTTİFAKI MI ?

8 Aralık genel kurulunda Başkan Sadri Şener’in seçimli genel kurul istemesi halinde Şener’in Asbaşkanlık için Y.Reha Alp’i düşündüğü süreç içinde de normal seçimli genel kurulda da başkanlık koltuğunu Alp’e verebileceği iddiaları, 8 Aralık mali genel kuruluna doğru seslendirilen senaryoların başında yer alıyor.

MUHALİF GRUP BEKLEMEDE

Şener’in görevinden ayrılmasını ve yeni bir yönetim ile yola devam edilmesini isteyen muhalif grup ise Gençlerbirliği maçının skoruna göre tavır belirleyecek. Şener’in istifasını, Güneş’in teknik menajer olarak takımın başına gelmesini, Giray Bulak’ın da teknik direktör olarak görev yapmasını isteyen muhalif grubunun stratejisini Şener’in seçimli genel kurul hamlesine karşı geliştireceği belirtildi