Trabzonspor Başkanı İBrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonlu iş adamların takıma verdiği destek ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye iş adamların yardımı ile ilgili konuşan Hacıosmanoğlu, Ali Ağaoğlu başta olmak üzere Trabzonspor'a destek çıkan isimleri açıkladı.

Fenerbahçe'nin geçmişte Moussa Sow'u, iş adamları Ali Koç, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir ve Cihan Kamer'in aralarında topladığı para sayesinde transfer etmesine gönderme yapan Hacıosmanoğlu, "Dendiği gibi diğer yerlerden kaynak gelse de, biz de adam alsak! Moussa Sow transferinde kimin nasıl aldığı belli, 4 milyon ondan falan. Bizde öyle iş adamları olsa da bize de yapsalar... Trabzonspor'un göğüs reklamı yok. İnanın ki bizim bulduğumuz kaynaklar, bizim ailemizin büyüğü Ali Ağaoğlu, ne zaman gitsem istediğim kadar parayı aldım. Kimsenin bize bir katkısı yok. 5-6 milyonu bulmaz dışarıdan gelen diğer paralar. Erdoğan Bayraktar da Yaşar Kaptan gibi bir büyüğümüzdür. O da yardım etmiştir. Ali Ağaoğlu, borç olarak Trabzonspor'a verdi, hibe olarak da verdi" diye konuştu.