61SAAT HABER SERVİSİ- Spor Toto Süper Ligde Gençlerberliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da  özellikle Özer'in cezalı, Mehmet Ekici ve Cardozo'nun sakatlığında en çok merak edilen unsur Teknik Direktör Ersun Yanal'ın kadroda kimleri tercih edeceği şeklindeydi. 

Bordo-Mavililerde Cardozo'nun yerine Yatabare, Yanal tarafından sahaya sürülürken Ekici'nin yerine Erkan ve Özer'in yerine de Fatih Atik görevlendirildi. Erkan'ın, Özer'in yerine görevlendirilmesinin ardından Yanal, bu oyuncunun yerine Waris'i sahaya sürdü.

Ancak Trabzonspor'da Yatabare ve Waris ile en dikkat çeken nokta ise Spor Toto Süper Ligde ilk 11'de en son 2014 yılında forma giymeleri oldu.
Yatabare, Spor Toto Süper Ligde en son 21 Aralık 2014 tarihinde oynan ve 3-3 berabere biten Bursaspor maçında 75 dakika sahada kalırken  Waris ise 01 Kasım

2014 tarihinde oynanan ve 1-1 berabere biten Akhisar maçında ilk 11'de forma giymişti.

Bu açıdan bakıldığında Spor Toto Süper Liginde 4 ay sonra ilk 11'de forma giyerken Waris ise 5 ayı geçti.

Yatabare Spor Toto Süper Ligin haricinde Ziraat Türkiye Kupasında 10 Şubat 2015 tarihinde Sivassopr ile oynanan Ziraat Türkiye Kupasında ki maçta ilk 11'de forma giyerken Waris ise 25 Aralık 2014 tarihinde Manisaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupasında ilk 11'de forma giymişti.