61SAAT SPOR SERVİSİ : İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde istifa eden eski Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Mali genel kurulunda konuştu.

“Beraber Seçildiğimiz kongre öncesinde verdiğimiz sözler yaptığınız icraatlar ortadayken kongreden mali ve mali komisyonda idari konuda yaptıklarınızı oylamamızı istiyorsunuz. Herkesin vicadınına bırakacağım. İbrası Trabzonspor delegesinindir. Saygı duymak şahsım adına konuşuyorum. Devraldığımız borç 176 milyondu. 1 sezonda 2 katına çıkardığınız için mi sizi ibra edeceğiz. Milyonlarımızı heba ettiğiniz için mi sizi ibra edeceğiz.

Ya o kupayı alacağım ya kupa beni mi alacak dediniz kupa yok. Bunun için mi sizi ibra edeceğiz.

Gelirleri arttırdık diyorsunuz, Trabzonspor’un milyonlarını savuruyorsunuz. Bunun için mi sizi ibra edeceğiz.

Bütün siyasi partide ki arkadaşlarımı belli bir siyasi partiye yaslanarak Trabzonspor’u ayrıştırdığınız için mi sizi ibra edeceğiz.

Trabzonspor’un değerlerini beğenirsiniz beğenmezsiniz, bugün orada oturuyorsanız borçlu oldruğunuz Trabzonspor’u 4 büyük yapan efsanelere hakaret ettiğiniz için mi sizi ibra edeceğiz.
Yoksa tüm dünyanın ve bizim namusumuz olan, burada olan herkesin Fenerbahçelilerin yapamadığı gibi daha dün Başkanı kanırta kanırta şike yapmıştır dediğiniz için sizi ibra edeceğiz.

Trabzonpor’u 4. Büyük yapan değerlerimizi kovduğunuz için mi sizi ibra edeceğiz

Asla oylamayacağım. Bugüne kadar yaptıklarınızın bundan sonra kilerinin teminatı olduğu için sizi kesinlikle ibra etmeyeceğim. Buguüne kadar yaptıklarınız Trabzonspor tarihinde yapılmamış. Söylediklerim içinde yanlış varsa bunları duyup ibra ederseniz ben sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum” dedi.

Trabzonspor Kongre - Sebahattin Çakıroğlu... paylaşan: canli61saat