Trabzon'u çalıştırdığı dönemde Alanzinho'yu transfer ettiren Eskişehir teknik direktörü Ersun Yanal eski öğrencisini istiyor. Fırtına'nın gözü ise Alper Potuk'ta...

Bordo-Mavili takımın sözleşme yenilediği oyuncusu Alanzinho'nun Eskişehirli futbolcu Alper Potuk ile takası gündeme geldi. Bir maç iyi, bir maç kötü performans sergileyen ve hiçbir zaman takıma yüzde 100 katkı sağlayamayan Brezilyalı ismin, eski hocası Ersun Yanal'ın takibinde olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde Alanzinho'yu takıma kazandıran Eskişehir teknik direktörü Yanal'ın sambacıyı takımda görmek istediği öğrenilirken, Trabzonspor yönetiminin bu oyuncu karşılığında uzun süredir peşinde olduğu Alper Potuk'u isteyeceği belirtildi.

Süper Final sonrası iki kulübün yetkililerinin bir araya geleceği ve takas konusunu masaya yatıracakları öğrenildi. Bu arada teknik direktör Şenol Güneş'in, Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ile Glowacki'nin biletini şimdiden kestiği ve konuyla ilgili raporunu yönetime sunduğu da öğrenildi.