Fenerbahçe maçında sağ uyluk kas tendon bileşkesindeki yırtık yüzünden 2 aydır takımdan ayrı olan Mustapha Yatabare'nin, antrenmanlarda artık tam kapasite çalışmaya başladığı açıklandı.
 
Yine Fenerbahçe maçında sol uyluk arka adalesinde yırtık oluşan Cezayirli savunmacı Essaid Belkalem tam olarak iyileşti. Bu iki oyuncunun da Torku Konyaspor maçında oynamasına engel bulunmadığı, teknik direktör Ersun Yanal'ın görev vermesi halinde forma giyebilecekleri ifade edildi.
 
Ayak kemiğindeki ezilme ve çatlak nedeniyle 2 aydır takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan'ın da Torku Konyaspor maçıyla birlikte takıma dönebileceği öğrenildi. Yusuf'un rahat oynayabilmesi için özel bir tabanlıkla çalışmalarını sürdürdüğü, gerekirse maçlarda da bu tabanlığı kullanacağı vurgulandı.
 
Bu 3 önemli oyuncunun sakatlıklarını tamamen atlatarak takıma dönmesi Ersun Yanal'ı da rahatlattı. Yarım sezonluk sakatlık döneminin ardından çok formda şekilde takıma giren Deniz Yılmaz'ın da dahil olmasıyla özellikle Cardozo-Mehmet Ekici'nin omuzlarında olan skor yükünü bu oyuncuların da paylaşmasını bekleyen Yanal'ın, Torku Konyaspor maçında yine Cardozo-Deniz Yılmaz ikilisine görev vereceği belirtildi.