61SAAT SPOR SERVİSİ
 
Trabzonspor bilindiği üzere 20 gün önce yeni transferi Juraj Kucka ile yeni sezon parçalı formasını tanıtmış ve büyük beğeni kazanmıştı.
 
BAŞKAN FORMA ÇAĞRISI YAPTI AMA..


Bordo Mavililerin forma satışları aradan geçen 20 günün ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın “forma ve kombine” çağrılarının ardından küçük de olsa ivme kazanmış beyaz forma ile 6 bin seviyelerine yaklaştı.
 
ŞOK OLDULAR

Ancak Trabzon Meydan’da bulunan TS-Club’dan toplu halde forma satın almak isteyen gruplar, iş adamları, taraftarlar aldıkları cevap karşısında şok oldu.

50 FORMAMIZ KALDI
 
Kendilerine veya şirketlerine yüzlerce forma siparişi vermek isteyen iş adamları, taraftar grupları, dernekler ve bürokratlara TS-Club yetkilileri “Elimizde ancak 50 adet forma var. Toplu halde satış yapamıyoruz. İsim konusunda da elimizde yeterli harf olmadığı için bu talebi karşılayamıyoruz” şeklinde cevap verdi.
 
İLGİ GÖSTERMİYORLAR

Gelen cevap karşısında şoka uğrayan Bordo Mavili taraftarlar ve iş adamları Trabzonspor’un TS-Club’lara yeterli ilgiyi göstermediğinden yakındı.
Öte yandan Trabzonspor’un yaşanan bu büyük sorun ile ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

TRABZONSPOR'DAN YANIT

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü yetkilileri "Her gün şubelerimize ihtiyaç durumuna göre forma sevkiyatı yapıyoruz. 200-300 adet forma gönderebiliyoruz. Toplu halde forma almak isteyenlerin kulübümüz ile direk irtibat haline geçmeleri daha uygun olacaktır" ifadelerine yer verdi.