Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin son haftalarda hakemlere isyanını değerlendiren Güney, “Örneğin Fenerbahçe-Akhisar maçı… Evet, hakem hataları oldu. Ancak bazı insanlar sadece kendi canları yandığında bağırıyor. Fenerbahçe gibi takımlar aleyhinde çok nadir hakem hatası oluyor. Oysa Anadolu takımları aleyhinde her hafta fahiş hatalar yapılıyor. Biz bekleriz ki Anadolu takımlarının canı yandığında da konuşsunlar. O zaman söyledikleri gerçekçi olurdu. Ama şu haldeki serzenişleri hiç inandırıcı olmuyor” dedi.

"BAKALIM NASIL CEZA ÇIKACAK?"

Güney, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hakem Tolga Özkalfa için yaptığı açıklamalar ve “Sahanın ortasına otururum” sözünü de değerlendirdi.

“Federasyon nasıl bir tutum izleyecek, nasıl bir cezai yaptırım uygulayacak göreceğiz. ‘Gerekirse sahada otururum’ diyor. Bu, maçın iptali demek. Bize verilen cezalar ortada. ‘Şu hakem bizim maçımıza verilmeyecek’ şeklinde bir açıklama da yapmadık. Sadece adalet istedik. Bakalım şimdi onlara nasıl bir ceza çıkacak. Biz hiçbir takımın canı yansın istemiyoruz” ifadelerini kullandı.